Кошик
204 відгуків
Київ, Україна
+380 (50) 916-61-45
+380 (97) 236-76-22
Интернет-магазин "LOVEGURMAN"
Кошик
Барабулька Атлантична Ресторанний Делікатес., фото 2
Барабулька Атлантична Ресторанний Делікатес., фото 2
Барабулька Атлантична Ресторанний Делікатес., фото 2
Барабулька Атлантична Ресторанний Делікатес., фото 3
Опис
Інформація для замовлення

Опис продукту:

 

Барабулька (султанка звичайна, барвена, краснобородка, мулл) – морська зграйна риба з сімейства Барабулевых, що має видовжене, стиснуте з боків тіло, забарвлене нерівномірно в червоні тони. Голова у риби велика, з практично вертикальним рилом і двома довгими вусами, що звисають з підборіддя. Плавці світло-жовті. За розміром риба рідко буває більше 30 сантиметрів, зате м'ясо у неї на смак надзвичайно смачне і ніжне, що вже давно оцінена по достоїнству. Мешкає звичайна султанка у морських берегів, зазвичай на невеликих глибинах — 15-30 метрів, хоча трапляється і на глибині в 100-300 метрів. Султанки тримаються зграйками біля дна і ніколи не піднімаються в товщу води. Її можна зустріти уздовж всього східного узбережжя Атлантичного океану, від Великобританії і Скандинавії до Канарських і Азорських островів і Дакара. Невеликі рибні зграї воліють триматися м'якого мулистого або піщаного дна на глибині близько 30 метрів. За допомогою своїх вусиків вони «копатися» в ґрунті в пошуках їжі – дрібних безхребетних.


Как приготовить барабульку? В средиземноморских странах питательные свойства барабульки и ныне в большом почете. Там каждый знает, как приготовить барабульку. Кроме того, она вкусна в любом виде, а ее вкусовые качества нельзя испортить никакой кулинарной обработкой. Из султанки варят вкусную уху, делают вяленую рыбу, жарят на гриле или сковороде вместе со специями, запекают в духовке. Даже самый неумелый повар знает, как приготовить барабульку, ведь у рыбы совершенно отсутствует желчь, поэтому ее можно даже не разделывать и не потрошить. Звичайно, в ресторанах частіше подають дрібну рибку обпатраною, зате з головою. Саме дрібна риба вважається самої делікатесної і ніжною, тому й коштує дорожче всього. Гурмани люблять барабульку тушкувати в білому вині зі спеціями і виноградним листям, або обсмажувати на топленому маслі в сухарях. Особливо обсмажена барабулька популярна в Україні. В Італії ми зустрічаємо обжарку барабульки на грилі - швидко, смачно і без тривалих приготувань.


Наличие:  Наличия нет. Свежая рыба в наличии не бывает. Приезжает только раз в неделю - во вторник утром на рассвете около 4-5 часов утра. Уточнить наличие заранее невозможно. Можно заказать и оплатить заранее. Барабулька обычно приезжает без перебоев в 90% поставок. Но если не выловят, то в заказе её не будет.   Свежие морепродукты либо приехали, либо не приехали, потому что их не поймали. Это касается ВСЕХ ОКЕАНИЧЕСКИХ ОБИТАТЕЛЕЙ - гренадера, лосося, тунца, осьминога и пр.

Приїжджає барабулька у величезних контейнерах ще живий чи напівжива в тісноті в контейнері. Це найвища свіжість риби. До Вас приїде в охолодженій посилці. Запах океану в цій рибку просто зачаровує. В Україні неможливо знайти океанічну рибу з такою оперативною доставкою. Тільки у нас налагоджений прямий канал постачання свіжої риби в Україну. Це не жарт.

Ціна:

1кг =225 грн.

(непатраная, з головою)

 

  • Ціна: 225 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner